Jouw ideale camper! 

Zou je ook graag een mooie camperbus willen, maar vind je de standaardcampers niet mooi en niet praktisch ingedeeld? Zoek niet verder, maar word, net als wij, verliefd op een zelfbouwcamper. Voor iedereen met twee linkerhanden, of met een gebrek aan tijd, staan wij klaar om jouw camper te bouwen!

Wij  bouwen de ontwerpen van de Vantast in in jouw bus en toveren die om tot een heerlijke camper. Neem vooral eens een kijkje bij de Vantast en laat je verrassen door alle mogelijkheden. 

Hoe werken wij? 

Maak kennis!

Kom langs in onze werkplaats voor een kennismaking en bekijk een van onze campers. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. 

Wensen

Wij bouwen de Vagebond en Flierefluiter pakketten van de Vantast, waar je nog een aantal keuzes in kunt maken. Uiteraard bepaal je zelf in welke kleuren en inrichting we jouw camper uitvoeren.  

Offerte

We maken een offerte op basis van jouw wensen. Naast de standaarduitvoering zijn er ook nog extra's mogelijk, zoals onder andere een luifel, elektrisch koken of een regengoot met buitenverlichting. 

Aan de slag!

Wij gaan aan het werk om jouw buscamper te creeĆ«n. Het hele ombouwproces neemt 2 tot 3 maanden in beslag. We houden via Whatsapp contact van de voortgang. 

Meer vragen? Neem contact op