Over Husbus

Wij bouwen stijlvolle buscampers

Missie

Wij bouwen stijlvolle buscampers voor alle liefhebbers van mooie campers. In 2022 ben ik begonnen aan het bouwen van mijn eerste camper en vanaf het eerste moment was ik bevangen door het 'camperbouw-virus'. Het is heerlijk om onder je handen iets moois te zien ontstaan en zelf een eigen camper te creeëren. Het begon als een hobby en familie=project, met mijn vader werkte ik aan de elektra en aan een uitgebreid watersysteem en mijn moeder bracht haar skills met de naaimachine in. Zij heeft het plafond, de gordijnen en de kussens gemaakt. Nu ga ik graag aan het werk voor iedereen die op pad wil gaan in een mooie camper, maar zelf niet de tijd of de handigheid heeft om er één te bouwen.

Belangrijk onderdeel van een camper is natuurlijk het elektrische systeem. Van zonnepanelen tot omvormers, van acculaders tot zekeringkast en hoe alles veilig met elkaar samenwerkt. Niet iedereen voelt zich comfortabel om de elektra zelf aan te leggen, dus de afgelopen tijd heb ik verschillende zelfbouwers geholpen met de aanleg van het elektrasysteem in hun camper. 

Onze diensten

Complete camperbouw

Wij maken van jouw bestelbus een mooie buscamper. Wij bouwen de mooie ontwerpen van de Vantast in in jouw bestelbus en toveren die om tot persoonlijke camper. 

Elektra aanleggen voor zelfbouwers 

Ben je zelf je buscamper aan het bouwern, maar durf je het niet goed aan om de elektra zelf aan te leggen? Dat kunnen wij voor je doen. 

Verhuur van buscampers

Een keer op pad met een mooie Husbus? Ze zijn te huur!