Elektra installatie in jouw zelfbouwcamper

Wat kunnen wij voor jou betekenen

Bouw jij je eigen camper maar is elektra niet jouw ding?

Wij kunnen jou helpen bij het installeren van je elektrasysteem. Je kunt veel zelf doen, zoals de bekabeling aanleggen en de zonnepanelen installeren. Wij maken jouw 'meterkast' en sluiten alle kabels en de zonnepanelen daar op aan.

Wat zijn de mogelijkheden

Samen bespreken we je wensen, wil je veel off-grid staan, wil je elektrisch koken of sta je altijd op een camping? Met deze uitgangspunten en jouw wensenlijstje komen we tot een elektrisch ontwerp passend bij jouw 'vanlifestyle' en maken we een offerte. 

Wij werken met kwalitatief hoogstaande apparatuur, met elektriciteit wil je immers geen risico's nemen.

Prijzen

De prijs voor de installatie van een elektrasysteem hangt af van de gewenste configuratie, de kleinste installatie die wij installeren bestaat uit een Li-Ion batterij, een zonnepaneelregelaar, een DC-DC lader (om de batterij op te laden tijdens het rijden) en een omvormer (die van gelijkstroom wisselstroom maakt, zodat je ook 230 Volt stopcontacten in de camper hebt). De prijs voor deze apparatuur inclusief installatie is vanaf €3.400,-. Uitgebreidere systemen zijn uiteraard ook mogelijk, informeer naar de mogelijkheden voor jouw camper! 

Meer weten over de mogelijkheden?